Make your own free website on Tripod.com
            TRAVEL HANDBOOK NEW ENGLAND
INTRODUCTIE   |   AMERIKA OP KLOMPEN   |   SERVICES   |   LINKS   |   MIJN BOEKEN   |   ADVERTEREN   |   CONTACT   |   TAALWISSEL
Click on US flag for the English version
(klik op de Amerikaanse vlag voor tekst in Engels)

REISHANDBOEK NEW ENGLAND
(uitzicht vanaf Sunset Hill House in Sugar Hill, New Hampshire)

Hartelijk welkom op deze site. Laat ik mij eerst even voorstellen aan alle nieuwe bezoekers: mijn naam is Aad Struijk en ik ben auteur van reisgidsen over Noord-Amerika (en een boek over golf). Op de pagina 'MIJN PUBLICATIES' treft u uitgebreide informatie aan over mijn boeken die tot dusver bij Uitgeverij ELMAR zijn verschenen. Op dit moment bereid ik alweer een nieuwe reisgids voor: een reishandboek over New England, de regio in het noordoosten van de U.S.A. die de staten Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont omvat.

Primair is deze site bedoeld als extra service voor de lezers van mijn boeken. Maar uiteraard zijn ook andere bezoekers van harte welkom. REISHANDBOEK NEW ENGLAND verschijnt in de zomer van 2001. Na publicatie zijn op de site onder andere rubrieken te verwachten met actuele berichten, correcties en wijzigingen en een agenda met toekomstige evenementen. Ook zal ik regelmatig aanvullende reportages en artikelen schrijven (zie AMERIKA OP KLOMPEN). Een belangrijk hulpmiddel bij het voorbereiden van een rondreis zijn de pagina's met honderden links naar interessante site in New England.

Aad Struijk
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om de talloze toeristenbureaus, Kamers van Koophandels en organisaties te bedanken die behulpzaam zijn geweest door het beschikbaar stellen van pers-informatie, documentatie, brochures, etcetera.